OVER CTK DEMPING

CTK is een stabiele, hightech onderneming die op rubber gebaseerde polymere materialen produceert. Ons productassortiment wordt veel gebruikt in de auto-industrie. De onderneming heeft een unieke, zelfontworpen en ontwikkelde uitrusting, die hoge prestaties, mobiliteit van het technologische proces en een constant hoog kwaliteitsniveau garandeert. Dit alles zorgt voor realisatie van materialen in kleine en grote bulk voor de klant in de kortst mogelijke tijd.

Ons moderne onderzoekslaboratorium bewaakt het gehele productieproces, productkwaliteit, en houdt zich ook bezig met de verbetering van gefabriceerde materialen en de ontwikkeling van nieuwe.

Onze producten – trillings- en geluidsisolatie voor auto’s kunnen een belangrijke aanvulling zijn op het aanbod van verkochte of gebruikte materialen en diensten, zoals autoreparatie en tuning.

Het basisprincipe van ons bedrijf is respect, vertrouwen en zorg voor elke klant.

EQUIPMENT

Het productiegebied van het bedrijf beslaat meer dan 4500 vierkante meter. Alle apparatuur, van eenvoudige apparaten tot automatische lijnen, wordt gemaakt op de СTK-productiebasis. Hierdoor kunnen we niet alleen massaproducten maken, maar ook snel lijnen aanpassen om niet-standaard bestellingen van onze klanten te vervullen.

LABORATORIUM

Het CTK onderzoekslaboratorium ontwikkelt nieuwe materialen en bewaakt samen met de afdeling controle de kwaliteit van de outputproducten. Het volgende onderzoek en testen worden ook uitgevoerd in het laboratorium:

-hechtende en cohesieve eigenschappen van materialen;

-waterabsorptie;

-verouderingsweerstand;

-thermische tests in een breed temperatuurbereik;

– bepaling van de coëfficiënt van mechanisch verlies van trillingsdempende materialen, enz.

QUALITY

Bij CTK controleren wij de kwaliteit van producten in alle productiefasen, beginnend met de input-controle van grondstoffen, eindigend met indicatoren van afgewerkte producten. Alle producten zijn СTK-gecertificeerd. Het bedrijf investeert actief in veelbelovende wetenschappelijke ontwikkelingen en in uitbreiding van het assortiment. We zijn erin geslaagd het technologische proces zoveel mogelijk te optimaliseren om kosten te besparen en een scherpe prijs te realiseren.

WAAROM CTK DEMPING?

De auto voor elke bestuurder is niet zomaar een voertuig, maar vooral een persoonlijke ruimte, een rust- en comfortzone. In de auto plannen we de toekomst en herinneren we aangename momenten uit het verleden, genieten we van de muziek en vinden we onze gemoedsrust. Niemand en niets kan deze idylle van evenwicht vernietigen. Niets en niemand behalve het geluid.

Het weg- en motorgeluid, het piepen van de autostandaard en onaangename trillingen van luidsprekers in het algemeen irriteren en verhinderen het plezier van autorijden in uw favoriete auto. Reizen brengt u niet langer plezier en elke nieuwe reis doet u uw auto steeds meer haten. Maar dit doet niets. De onzorgvuldige motorfabrikanten of leeftijden laten het rammelen en piepen. Je kunt dit eenvoudig oplossen en helpen om een ​​premium auto te worden. De trillings- en geluiddichte materialen van het CTK-handelsmerk zullen u helpen.

CTK-materialen zijn zeer eenvoudig te monteren, ze absorberen de trillingen van de autostand, verminderen het geluid, hebben een uitstekende thermische en corrosiebescherming, een verhoogde kleefkracht en een laag gewicht. Probeer onze producten en u zult begrijpen wat de echte kwaliteit is. CTK is de weg naar harmonie met uw auto.

Productie proces

CTK ASSORTIMENT

CTK VIBRODAMPING

CTK-trillingsabsorberend materiaal, ontworpen voor maximaal comfort in uw auto. Het absorbeert weggeluid en vergroot het dynamische bereik van het geluidssysteem. Dankzij deze eigenschappen vermindert u het geluidsniveau in de auto aanzienlijk en kunt u genieten van muziek van hoge kwaliteit. Het materiaal is een meerlagige constructie, bestaande uit aluminiumfolie met reliëf en gedrukt logo en een zelfklevende polymeerlaag, beschermd met anti-klevend papier.

CTK_VIBRODAMPING

CTK ABSORBER

Een halfopen cel polyurethaan traagschuim materiaal met een speciale formule om een ​​uitstekende geluidsabsorptie en flexibiliteit te bereiken. Het materiaal is voornamelijk ontworpen om ongewenste hoge en middenfrequenties te absorberen. Installeer op de zijpanelen en het dak van een voertuig om echo, galm te voorkomen en weggeluid met hoge frequentie te absorberen.

CTK_ ABSORBER

CTK ISOLATOR

Een geluids- en thermisch isolatiemateriaal gemaakt met speciale gesloten structuur schuimtechnologie. Isolator kan het beste samen met vibrodamping-materialen worden gebruikt als een tweelaagse oplossing om het lawaai van de lucht te verminderen en te absorberen. Installeer op zijpanelen en vloer van het voertuig om lawaai van de weg te voorkomen en de cabine te isoleren.

CTK_ISOLATOR

CTK ADDITIONAL

Extra materialen zullen uw werk perfect doen. Deze materialen zullen uw werk enorm vergemakkelijken.

CTK_ADDITIONAL

Waar te koop?

Dealer worden?